Καλωσήρθες στο κανάλι μας! Ευχαριστούμε που ταξιδεύεις μαζί μας 😊
Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ|SUBSCRIBE TravelGuide24
Με το Θάνο Παπαδημητρίου

Το ταξίδι στο Ντουμπάι έγινε με την υποστήριξη του Loveyourholidays travel & το ταξίδι στις Σεϋχέλλες με την υποστήριξη του Cosmorama Travel

ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ
Ένα ταξίδι από τη μητρόπολη των Αραβικών Εμιράτων το Ντουμπάι στον πιο ονειρικό εξωτικό προορισμό τις Σεϋχέλλες.

Το ταξίδι ξεκινά με σαφάρι στην έρημο του Ντουμπάι με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στους αμμόλοφους και τους παραδοσιακούς χορούς των Βεδουίνων να «κλέβουν» την παράσταση χωρίς να λείπει το αισθησιακό belly dance. Ακολουθούν το Miracle Garden, ο μεγαλύτερος κήπος με λουλούδια στον κόσμο, το Madinat Jumeirah, ο πολυχώρος υπερθέαμα αποκαλούμενος και ως η Βενετία των Εμιράτων, ο Burj Khalifa ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου, το Dubai mall, το δημοφιλέστερο σε τουριστική επισκεψιμότητα mall στον κόσμο και βέβαια τα διάσημα σιντριβάνια του Ντουμπάι που προσφέρουν ένα δωρεάν υπερθέαμα μετά μουσικής.

Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας μεταφέρει και στο γειτονικό Αμπου Ντάμπι για βόλτα στην παραλιακή corniche όπου βρίσκεται το παράρτημα του μουσείο του Λούβρου και για γνωριμία με το βασίλειο της Ferrari, στο Ferrari World. Το ταξίδι στα Εμιράτα ολοκληρώνεται επιχειρώντας να σηκώσουμε μία ράβδο χρυσού από ATM!

Και από τα Εμιράτα το Travel Guide μας ταξιδεύει στο αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών με τις υπέροχες παραλίες τους και την εξαιρετική τουριστική υποδομή. Ένα μοναδικό σαφάρι παραλιών εκτυλίσσεται τόσο στο κεντρικό νησί Mahe, όσο και στο γειτονικό νησάκι Praslin, εδώ όπου λένε ότι έζησε ο Αδάμ και η Εύα!

Travel Guide, το ταξίδι όπως θα ήθελες να είναι!
Ελάτε στην παρέα μας – Follow us on social media

Facebook
https://www.facebook.com/thanos.papadimitriou.142
https://www.facebook.com/TRAVELGUIDE24

Instagram
https://www.instagram.com/thanospapadimitriou24/?hl=el
https://www.instagram.com/travelguidetv/?hl=el

Business Inquiries: mediamaxgr@gmail.com

#travel #dubai #seychelles #dubaimall #dubailife #travelguide #traveltheworld